София Fantasy e свят, населен със супергерои. 

Тук Девойката Паяк се катери по фасадата на Партийния дом, а пенсионираният Хълк си тръгва със седем туби минерална вода от “Дом на киното“ под едната мишница… и трамвай 22 под другата. А от известно време тук фучи и супергероят Кашон! 
Той умее да сменя формата, размера и цвета си и има суперсилата да опакова всеки предмет, с който го предизвикаш. Грабва шантавата идея директно от главата ти, опакова я и я изпраща на твой любим човек. Ние издирихме Кашон и разопаковахме същността му в едно интервю:

Здравей, Кашон! Каква е твоята философия на опаковането?

Вижте, по образование съм картонен философ – трудно ми е да отговоря кратко на въпроса ви. Завършил съм магистратура Опаковане в Софийския, после направих докторантура Опаковане на неопаковаемото в Осло. Сега преподавам Кутии и съвремие в Шумен, Скопие и Братислава. Философията ми е екзистенциална и непреходна: “Без kashon.bg животът губи смисъл“.

Ти можеш да опаковаш абсолютно всичко. Как успяваш да се напаснеш към всяка различна форма?

Формата е илюзия. Казвам ви го от опит. Освен това аз не се напасвам. Клонирал съм се във всякакви размери и форми и мога да събера абсолютно всичко във всевъзможните си тела. И не само да го събера, а да му придам допълнителна стойност, защото чрез мен опаковката му ще е съвършена. Аз, в многобройните си размери и форми, съм това, което е чашата за кафето ви, портфейлът за парите ви и тялото за душата ви.

Кое е най-неочакваното нещо, което си опаковал?

Кюфте, динозавър мартеница, обувки с надуваеми токчета и пясък – някакъв странен спомен от нечие лято.

Кашон, обичаш ли да импровизираш със супергеройските си дрехи?

Обожавам! Всъщност съм много артистична натура. Освен в естествения ми крафт цвят, се нося в най-различни други цветове. А срещу скромно заплащане съм навит да се преобличам и в дизайнерски дрехи, каквито желаете. Онзиден например 500 от телата ми бяха облечени в страхотна дизайнерска дреха за марка чудни био бонбони. Кашираха ме внимателно, ламинираха ме – толкова ставам красив, че вдигам цената на продукта в себе си поне двойно.

Кой е най-добрият приятел на супергероя Кашон?

Това е Лейди Мирикъл. Тя също има суперсили – разбира „кашонски“ език. Той е много сложен за обикновения човек. Например като й кажа: “Лейди Мирикъл, R&-0;34Z-ой!“, тя просто отговаря: “Ч-2р“, и веднага, без да губи време на клиента, му предлага най-доброто решение от рафт 4, ляво, размер 25/20/14. Тя е не само моята дясна ръка, а практически всичките ми ръце.

Кашон, липсва ли ти нещо в този живот?

Само едно. Малко съм извратен, признавам, но много искам да ме използват повече. Моите най-специални превъплъщения – картонени удобни масички, столчета или кошчета за разделно събиране на отпадъци – са нещо, с което много се гордея. Обожавам да сядат върху мен, да рисуват върху мен, да ме разпъват, сгъват, облепват, преместват, влачат, тътрят, отварят, затварят… Създаден съм ултра полезен, какво да правя? Най-добре вижте сайта ми или елате на място в офиса ми на ул. “Екзарх Йосиф” 67.

РЕКЛАМА